Vadmuch Creative Commons License 2003.08.24 0 0 147
Üdv Speet!

Én sem vagyok a drogosok mellett...de!Barmelyik partyn megtalalhatok.Mivel itt több százezer ember megfordult tegnap,ezért itt halmozott létszámban voltak jelen.Nem tudsz mit csinalni,ok választották ezt a fajta életformát.Ez sajnos a Parádé velejárója.A berlini Love Parade-n a felmérések alapján, a megkérdezettek 80%-a fogyasztott már vmilyen drogot. Nálunk még csak 60%...nem vagyunk már messze...
Ami viszont felháborított a hozzászólásodban, az a tolerancia hiánya. Egy ilyen Parádénak éppen arról kellene szólnia, hogy mindenki mutassa meg magát,vállalja fel önmagát!!!És 2003-ban ne számítson már extrémnek Magyarországon,ha vki meleg! A heterok sem bujdosnak... Melegek mindig is voltak, mindig is lesznek...ugyanolyan emberek ,mint Te vagy én. És nem a szexuális irányultság a fontos,hanem,hogy emberileg milyenek.Talán egyetértesz...heterok között is akadnak olyanok,akik lopnak,csalnak...inkabb ezzel kellene foglalkozni.

A drágasággal egyetértek( egy Ice Tea + egy fél literes ásványvíz boldog tulajdonosa voltam 700 Ft-ért!)

Üdv : Vadmuch

Előzmény: speet (129)