ni, erre meg elfelejtettem válaszolni.
az első lemezüknek az a címe hogy los de abajo, nem rossz, pörög, zörög, vihogsz, de szerintem nem akkora durranás, MINT...
a világzenei listák élére felkúszott cybertropic chilango power (vagy mi a nyúl), aminek minden (még egyszer leírom: minden) száma aranyat ér. szerintem ezt vettem át neked is. ez a második lemez valóban áttörés. honnan, hová, ne kérdezd, csak olyan jó volt leírni ezt a szót.
ahogy hallottam ennél az eleddig legutolsó (harmadik) latin ska fever albumuknál fordítottak egyet a szekérrúdon a ska irányába. igazi jünik (unique) lehet a lemez, melynek te is boldog birtokosa vagy (én sajna nem) és valóba nem egy síppal, dobbal, nádi hegedűvel hírdetett anyagról van szó, mert róla infót mindösszesen itt találtam: http://www.rockska.com/
szóval jövő héten mindenképpen.
meggóveny. felülmúlta önmagát. állapotához képest nagyon jó koncertet adott. DE látva a te példádat is, aki nem ismeri a számokat, annak nem hiszem hogy túl sokat mondott volna a legenda. mert a pogues, és amit a szuvas fogú ír csinált az tényleg nem mindennapi teljesítmény. brilliáns lemezek. még a szólóban készített snake is. talán az a legjobb mind közül. mondjuk az uccsó crock of gold cédén már érezhetők a szellemi kollapszus jelei. nem is lett jó.