excusat Creative Commons License 2003.08.23 0 0 212
ugyan, ugyan, megnincsvege2 - véletlenül NEM azt írtad, aranyapám, hogy "az amerikai diplomacia foleg az iraki akcio utani PR kampanynak hasznalta fel az akabai talalkozot.".

Egészen pontosan a 199-ben a következőt írtad:"Szerintem es masok serint is az egesz roadmap csak egy elkeseredett PR kampany volt az USA diplomaciaja reszerol. Valahogyan ki kellett mutatni, hogy az iraki akcionak - amely szerintem teljesen jogos es helyes volt, kisseb malorkol mint peldaul a WMD ugytol eltekintve, de hat egyesek talan azt kepzelik, hogy egy Szaddammal lehet fair modon banni - azonnali pozitiv hatasa van az izreli-palesztin konfliktusra." -

Ennek az általad a 199-ben írott marhaságnak az apropójára bátorkodtam felhívni a figyelmedet, hogy a 'Road Map' lényegesen korábbi mint az iraki rendcsinálás és alapvetően nem USA hanem ENSZ+EU+Oroszország+USA akció - ostobaság lenne megpróbálnod úgy feltüntetni, mintha az iraki akciót követő USA PR kampány (része) lenne.

Ha ahhoz is gyenge a memóriád, hogy legalább az általad írottakat pontosan emlékezetedben tartsad, foglalkozz talán politikával, de ne írkálj könnyedén ellenőrizhető, sorszámozott, visszakereshető polidili hozzászólásokat...

...jaja, nem is te írtad, különben is azt írtad, hogy szerinted és mások szerint, ráadásul te nem is erre gondoltál - ésatöbbi - ésatöbbi - ésatöbbi

Előzmény: megnincsvege2 (210)