Csil Ke Csont Creative Commons License 2003.08.22 0 0 461
Én nagyon szeretem, főként azért, mert a családban minden napos a főzés, de sem sólet, sem babfőzelék nincsen készítve, de még lencse is csak évente egyszer van. 1-2-3 napos horgász kirándulásokra mindig ezekből viszek magammal.

Ha nem túl nagy távolságról, autós útról van szó, nem rossz dolog a konzervek bepakolása. Természetesen csak azon élni nem lehet, de jól jön, ha rászorulunk bármiért. Ha nem fogy el, visszahozzuk. Én bizony nem sajnálom, ha konzervet kell, hogy egyek, ha az étkezésen megspórolt pénz hiányzik egy nem tervezett látnivaló/program realizálásához.

A témához: Sikerült megtudnom, hogy a mellékhelységek grafitti bajnokai melyik nemzethez tartozhatnak.
Plitvice - Camp Corana A két alkalommal látogatott kimondottan kultúrált toalett két különböző helységében egyaránt megtalálható volt: Made in Czech Republik. Rendben.
Krk - Baska camping : 10, nagyon tisztán tartott és láthatólag nagyon új helységből legalább 4-ben megtalálható volt az alábbi felirat:Made in Czech Republik . Na ez is rendben.

Istria - Icici camping : 1 látogatott helység, de a felirat ott volt.

No comment.

Előzmény: Farnetani (457)