Egy kis segítséget szeretnék nyújtani a CYM3-hoz azoknak, akiknek "valamilyen" ok miatt a peccsek, hm.., szóval nem működnek. :)
A classification bug-ról van szó.
Nekem 100 %-osan műxik a módszer, talán elsőre macerásnak tűnik majd, de a helyes összetett eredményekért talán érdemes megpróbálni.
Tehát akkor:
- Minden egyes általunk lejátszott (vagy szimulált) szakasz után, amikor helyes összetett eredményt állapít meg a program, mentsünk játékállást!
Ezt úgy tegyük, hogy az Alt+Tab billentyű kombinációval (bár ezt nem próbáltam, mert nekem nem mennek az Altok a billentyűzetemen), lépjünk ki a desktopba, és a database/solo könyvtárból másoljuk ki valahova a database.cdb file-t, valamint a database könyvtárból a local.cdb-t. Ebben van letárolva a mentés.
Lépjünk vissza és folytassuk a játékot.
(Én egyébként az altok hiánya miatt ilyenkor mindig kilépek a játékból, majd a filemásolás után visszalépek, ez így nekem, gyakorlással, kb. 23 másodperc, nem egy nagy idő).
Ha előjön a hiba, akkor lépjünk ki a programból, másoljuk vissza az utoljára kimásolt ominózus 2 file-t, és a következő szakaszt (ahol az előbb előjött a hiba) szimuláljuk le. Nem érdemes újrajátszani, mert valószínűleg ugyanúgy ki fognak pottyanni az emberek és megint rossz lesz az összetett eredmény.
Ezzel a módszerrel nekem eddig minden versenyen sikerült a megfelelő végeredményt összehozni.
A jó eredményekért talán ennyi kis macerát megér.
Ezzel a módszerrel kijátszható az autósave, és nem kell új szezont kezdeni, ha előjön a hiba.
Remélem segítettem.
Eddie, ha gondolod a CYMHungaryra is felteheted a dolgot.