éjféli lány Creative Commons License 2003.08.21 0 0 441
Széllovas Tomika,

ne haragudj, ne sértődj meg, nem azt kritizálta senki, hogy visz valaki kaját itthonról. Hidd el, meg tudom érteni, hogy a gyerek pl. kiakad, ha nem a megszokott ízeket kapja (bár mióta Horvátországban láttam Ráma margarint és a Nagykőrösi konzervgyár baracklekvárját ez sem olyan elérhetetlan kint), de hidd el, nem ezzel van a gond és nem ezen vigyorgunk.

Ismét elmondom, én csak azt nem értem, miért kell fogösszeszorítva tengerhez ("görögbe", "olaszba") menni, ha ott minden fillért fogni kell.

Amikor a fősulin végeztem, elmehettem volna Stavrosba, aztán mégis inkább Szilvásváradra mentünk, mert sokkal gondtalanabb volt a nyaralás úgy, mint "görögbe".

Rá két évre ismét nem volt pénz, elmentünk Kőszegre és onnan jártunk át Ausztriába.

Ugyanolyan szép volt és PIHENÉS, mert nem volt idegeskedés benne a pénz miatt.
Más.
Az számomra megint kérdés, hogy pl. a gyereket miért kell félévesen - egyévesen kitenni egésznapos autóutaknak, jóesetben repülős utaknak, nyaralás címén. A leghülyébb válasz, amit erre kaptam: "Szenvedtünk mi már eleget a gyerekért, most ő is szenvedhet egy kicsit..."- Ja, csak az a gyerek nem akar nyaralni menni, te pedig akartad őt...

Mi erről a véleményetek?

Előzmény: Széllovas Tomika (439)