Borsó_ Creative Commons License 2003.08.20 0 0 340
áááhh nem volt semmi pedig gondoltam szerepelhettem volna a kék fényben;)

Amugy csak anyi volt hogy egyik legjobb és legrégebbi haveroim most lett 18. És hát ilyenkor azért kell egy jo kis buli amire engem is meghivtak. Az egész party ugy nézett ki hogy mindenki vedelt és szará szivták magukat... De én jo gyerek vagyok ezekt a dolgokat kiakarom hagyni. Most is csak egy korty pezsgőt ittam.

Na de az volt hogy nagyon hangosak voltak a többiek -voltunk 7en- és a szomszédből átkiabáltak, hogy:
A kurva anyátok kussoljatok már!!

Gyerekek az isten szerelmére...
etc etc etc és mi meg csak bezártuk az ablakot hogy kicsit tompitsuk a zajt de nem birtuk már a füstöl és megint kinyitottuk de megint elkezdödött ez az anyázás és már egyik másik gyerek anyira bevolt tépve hogy elkezdett vissza ugatni:) Na ekkor gondoltam azt hogy a szomszéd már hivja is a 112 -őt! Gondoltam ha jönnek majd dumálok velük én mert mégis én voltam ez egyetlen "normális" ember :))))))) De fél 4ig nem jöttek aztán meg én is léptem haza de már olyan 3 körül egészen lecsendesetünk mindenki elfáradt meg minden... Meg elkezdtünk sakkozni:) Jah és bömöblt a linkin park ehh...

Volt egy gyerek aki elég vicces volt. Megivott kb 3 pohát bort összesen egész este meg azt az egy korty pezsgőt amit mindenki és bevolt már baszva:) bár mondjuk a 3pohár bort kb 2 perc alat itta meg:) Szoval amikor ott fetrenget a földön gondoltam mi lenne ha adnánk neki még egy sört is... de már nem akarta meginni és mindig azt hajtogatta hogy Ö nincs berugva aztán lefogtuk és bedugtuk az ágyba és aludt egy jot:) Haza felé meg a bajza utcán meg jött utánam két rendőr bácsi:)) de nem csuktak le mondjuk még jo mert anyám megis halt volna mert kb azt mondtam hogy itthon leszek 11 - 12 körül és haza mentem hajnali 4kor... szoval meg aztán ha a jardon kötök ki akkor lehet hogy ugrott volna a hétfői Himsa koncert azért azt nem akarom:)

Na kb enyi nem volt egy szuper buli de azért elvoltunk!