Sziasztok, különösen Széllovas!
Sokat gondolkodtam, hogy írjak e, közben kitakarítottam a fürdőt és úgy döntöttem, hogy igen, írok.
Eléggé elharapózott, hogy bunkó e, aki konzervet visz. A magam véleményét szeretném még egyszer - és ígérem utoljára- megosztani.
Az, aki befizet 2 felnőtt, 2 gyerek részére félpanzióval egy repülős utazást, majd a 4 csillagos szállóban a vacsihoz lehozza a szobi almalevet, hogy ne kelljen pár dínárért üdítőt vennie, az szerintem szégyellnivaló.
Akinek nincs más lehetősége, mint lemenni Sartiig és ott otthonról hozottat enni, ám tegye. DE! Nem hiszem, hogy a téliszalámi olcsóbb lenne (mondjuk 2 hétig egy családot etetni téliszalámival), mint venni egy joghurtot vagy bármit kint.
Személyes véleményem pedig az, hogy ha nekem csak ennyi pénzem lenne, akkor lehet, hogy nem utaznék el tízezrekért a tengerpartra, hanem keresnék itthon egy kellemes panziót és ott nyaralnánk - mi ezt tettük, amikor nem volt pénzünk.... (szállás kis apartmanház, reggelivel 33 000 /hét)
Természetesen mi is viszünk magunkkal olyat, ami kint naggggyon drága, egy ilyen tétel volt, Tunéziában a szesz. Kint 21 000 Ft-ra jött ki egy üveg, ezt még mi is vittük.
Na.
Tényleg, miről is szól ez a topic.