AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.08.19 0 0 417
Egyébként nagyon sok mindenben igazad van, ez a topic úgy indult, hogy milyen bunkó módon képesek hazánkfiai VISELKEDNI külföldön, aztán sajnos elment abba az irányba, hogy bunkó az is, aki konzerevet visz magával az útra, avagy éppenséggel azért spórol a kaján, hogy több pénze maradjon másmire. (Jelzem az ilyen cikizések is bunkóságok ez én szememben.)

És az sem bunkóság, ha valaki mindenütt lefényképezteti magát. Már írtam vagy fél méterrel alább, hogy vannak ilyen emberek, akiknek fontos, hogy ha mással nem, de a fényképen megjelöljék azt a területet ahol jártak. Ezzel nem járatják le az országot, legfeljebb egyfajta turistafazont képviselnek. Ettól még nem lesz roszabb hírünk külföldön.

(Ja, és akartam írni, hogy azokat a baráti estéket, mikor azzal hívnak meg, hogy elmeséljük a külföldi utunklat, általában valami betegség-ürüggyel lemondom - kiütést kapok a nagymennyiségű fényképektől, a videonézéstől - régebben még diafilm vetités volt a divat, hát rohadtul rosszul éreztem magam. Még azt is utálom, ha valaki a gyerekéről vagy az unokájáról sorba mutat nekem vagy 4 tekercsnyi képet - ki a francot érdekel? Legfeljebb akkor érdekelne, ha előtte 2 feje lett volna, és az egyiket leoperálják róla, akkor érdekes lenne, hogy nézett ki előtte - után stb... :-((( )

Előzmény: Széllovas Tomika (408)