Fatboy Slim Creative Commons License 2003.08.19 0 0 353
-1. Miért gáz az, hogy viszel konzerveket az útra? Mi is szoktunk vinni, nem hiszem, hogy mindenkinek van 50 eurója naponta, hogy étteremben ebédeljen, vacsorázzon..

sztem itt senki nem fikázta a konzervet, vagy ha igen, elkerülte a figyelmem. a konzervet mondjuk én személy szerint durvának tartom, mert utálom. főleg a tartósítószerek és a zsiradék miatt, amit beletesznek. celofánozott felvágott, féltartós-, tartós tej, tartós kenyér, gyulai, stb... be a hűtőtáskába és indulhatunk. a napi 50 EUR pedig egyrészt túlzást, mert Ausztriában ketten egy étteremben megkajáltunk 18 Euróból. másrészt, a flancolást én is utálom, hogy "csak azért is mutassuk meg a Jesolo panzió lakóinak, hogy mi minden este egy helyi étteremben eszünk" az egyébént sokkal finomabb, izletesebb és bőségesebb helyi félpanzió helyett.

4. ezzel pl. pont nem értek egyet, főleg, ha mondjuk fent vagyok egy hegyen és nincs üzlet a környéken, ahol vizet vehetnék. Ha meg van ott egy csap és van nálam egy üres flakon (ami rám nem jellemző), simán megtöltöm.

5. én pedig javallom, hogy menj el az Ossiacher-, vagy a Mondseehez Ausztriába vagy Németországba, ahol az alpok hegyei között úszkálsz. kinek ez szép, kinek az. ezzel csöppet sem akarom ledegradálni az általad lefestett képet a görög strandról. valóban gyönyörű partok lehetnek arrafelé is.

Előzmény: Széllovas Tomika (337)