éjféli lány Creative Commons License 2003.08.18 0 0 344
Szia SZéllovas Tomika,

Mielőtt félreértenél minket, mi azokat a honfitársainkat "fikázzuk", akiknek van fejenként párszázezrük befizetni egy útra, utaznak 2 órát repülővel, ehhez hajnali 4-re mennek ki a reptérre, aztán:
- gőzük sincs róla, hogy hol vannak (északon vagy délen Afrikában)
-minden gond nélkül vásárolnak 3 vizipipát és 200 követ, de ellopják reggelinél az üdítőt stb.

Szerintem - akár görögben vagy másutt- meg lehet oldani a kaját máshogy, pl. fel lehet fedezni a helyi péket, ahol reggelire lehet fincsi péksütiket venni és isteni joghurtot, délben mindenhol van egy-egy büfé, ahol pár euróért lehet enni, vacsira meg kell keresni (nem a sétálóutcában) a kockásterítős helyeket, ahol inkább csak a helyiek vannak, ahol emberi áron lehet enni.
Vagy be lehet fizetni félpanziót és kb. 15-20 e Ft-ért van vacsorád egy hétre, ebédelni meg csak megy valahogy.

Engem mindig az foglalkoztatott hogy mi marad pl. egy szalámiból vagy egy sült húsból egy hosszabb (20 órás) autóút után, még akkor is, ha hűtőtáskában vam.....

(életem első önálló nyaralására horvátokhoz én -mint korábban leírtam- tésztaszűrőt is vittem, nem beszélve a sertésmájkrémről. Ez tuábbi azapartman tulajdonosánál végezte, uis a közeli pék fánkjai kiütéssel győztek.)

Tengerpart ügyében annyi, hogy van aki elmegy párezer kilométert, hogy a medencében legyen 2 hetet és csak utolsó napon megy bele - fotózni....
Mi őket szégyelljük. Őket viszont nagyon.
Én a magam részéről ennyit szántam, ez az én véleményem, az én tapasztalataim.

Előzmény: Széllovas Tomika (340)