Széllovas Tomika Creative Commons License 2003.08.18 0 0 340
Szerintem a hideg kaját és a konzervet itthon olcsóbban meg lehet venni, mint Görögországban, vagy Franciaországban (saját tapasztalat).
Mi ahol voltunk, a főételek minden vendéglőben 5-10 euró között mozogtak. 2 étkezés fejenként egy nap akkor is min. 20-25 euró. Attól még nem egyszer ettünk étteremben és a souvlaki-t is százszámra ettük. A kempingben minden német, francia többnyire hozott anyagból főzött, akkor mi mind prosztók voltunk :) Mellesleg italt ott vettünk mindig, de engem rendkívüli módon zavart, hogy szénsavas ásványvizet sehol nem tudtam venni, egy boltban sem.

A kukás infot nem ismertem, köszi!

Szedmák Bakter:

Az édesvizet-tengervizet nem én vetem össze, ti példálóztatok vele, hogy minek megy az ember tengerpartra napozni, mikor itt is megteheti a Duna mellett...
A szlovákokra pedig nem azt írtam, hogy mással nem eshet meg, csak azt, hogy velem még nem fordult elő, pedig volt rá precedens, hogy kirúgtunk a hámból.

Ja, bocs ha off és/vagy hosszú leszek, de én meg akartam nézni egy csomó műemléket, volt, hogy a táblák alapján kerestük egy olasz csapattal fél óráig, és nem találtuk...

Pl.: Dodonában a színház romjának kellős közepén meteorológiai állomás, a feltárás mellett 6 műanyag ház, magyarázó tábla 1 db. 6 sor angol szöveggel, 3 helyen megismételve.

Előzmény: bogyó (339)