Sziasztok!
Tapasztaltam egy erdekes problemat: adva vagyon nehany mpeg file, amiket kiirtam nero-val vcd-kent. Egy ujrairhato lemezt hasznaltam, szepen kiirja, semmi gond. Probalom ellenorizni powerdvd-vel, kozli szar a lemez - kiveszem, megtorlom, ujraprobalom - ugyanaz. Wincommanderrel probaltam leszedni az aviseq fileokat, "read error". Gondoltam, regi mar a lemez, az a gond. (12x-esen irtam). Berakok egy masik ujrairhatot, felirja (4x), nemolvassa. Na, eredeti lemezre mostmar csak 1 filet rakok fel, ami 100% vcd szabvany (a tobbi kozott volt nehany mas is, gondoltam ez zavarja be). Jelenseg: ugyanaz.
Hazaviszem a lemezeket, remenykedve hatha van csoda, es az asztali dvd viszi majd (erre a celra keszult a lemez egyebkent) - es csodak csodajara megy.
Haveromhoz atviszem, pc-dvd olvaso - jelenseg: nemolvashato...
Probaltuk legrabbelni a lemezt, es bemount-olni (deszep is a magyar nyelv :), nem megy.
A furcsa az egeszben az, hogy csak az avseq fileokat nem lehet olvasni, a tobbi filet at lehet masolni a vinyora.
Nem olyan fontosak a fileok, mert adatkent is kiirhatom, egyszeruen csak a jelenseggel nem tudok mit kezdeni.
Van valakinek otlete?
bundee