robertone2 Creative Commons License 2003.08.18 0 0 193
Nem azt írtam, hogy szemét alak vagy,
hanem hogy ha ezt akartad, akkor szemét alak vagy.
Kár, hogy nem olvasod el figyelmesen azt, amire válaszolsz.
Egyébként pedig akinek nem inge ne, vegye magára.
Ha tényleg annyira pártatlan vagy mint ahogy írod,
minek ugrasz itt első szóra mikor a komcsikormányt kritizálják?
Szerintem pedig nagyon is kormányfüggő,
hogy az ország dolgai merre haladnak.
Nem a széljárástól, vagy a balaton vízszintje miatt mentek olyan pocsékul a dolgok a Horn kormány alatt,
és mennek most is ugyanolyan rosszul. Nem azért javult az ország gazdasági helyzete a Fidesz kormány alatt, mert szebben sütött a nap.
Amikor szétrabolják, elprivatizálják az ország vagyonát,
és közben semmit nem tesznek, hogy kihúzzák a lekvárból, akkor a dolgok általában rosszabbra fordulnak.
Amikor valamit tenni akarnak az országért, amikor átgondoltan hoznak döntéseket, akkor a dolgok jobbra fordulnak.
Nem istenítem a Fidesz kormányt,
de legalább a szándék, és a képesség megvolt a jóra, és ez volna a normális, az a dolguk, hogy mindent megtegyenek ami tőlük telik...
A jelenlegi kormány nem tesz semmit, csak a mi nyakunkba varrja a saját tévedéseinek az árát.
A nép azért nem fizeti be az összes adót,
mert irreálisan magasak az adók, és megéri kockáztatni. Ez a kormányon múlik, ezért kár a népet hibáztatni. Nincs olyan, hogy tízmillió piszkos törvényszegő gazember. Az emberek többsége igenis tisztességes.
Vérlázító milyen körülmények között élünk, és mit szednek ki közben a zsebünkből.
Az adóforintokból pedig mi történik??? Újabb adóemeléseket szavaz meg a mi pénzünkből működő csodakormány, közben naponta kétszer lenyilatkozza, hogy a dolgok milyen remekül mennek. Valóban remekül, mert még mindig a székükben ülnek, ahelyett hogy a lámpaoszlopon lógnának. Ez egyébként szvsz csodával határos, de ideiglenes állapot, legalábbis ha így folytatják.
Ne felejtsd el, hogy mi fizetjük őket, mi vagyunk a megrendelő, ők a szolgáltató.
Ha nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással, nem szívesen fizetünk. Ez jelzés értékű. Abban nagyon igazad van, hogy a népet nem lehet leváltani. Nem is kell. Az ilyen kormányokat kell.
Vagy meg se kellett volna őket szavazni, hiszen ez a piszkos tolvaj hazug banda már bizonyította az alkalmatlanságát, utóljára nem is olyan régen. Na ez viszont a nép felelőssége.
Senki nem mondta, hogy csak magyarok voltak a nagy magyarországban.
De pár millió magyar honfitársad azért kinnt rekedt, és nem éppen irígylésre méltó helyzetben vannak.
Ha ez neked semmit nem jelent, az elég szomorú.
Remélem te is olyan törődést kapsz majd a sorstól, amilyen hozzáállást embertársaid felé tanúsítasz.
Én sem várok magamnak többet, vagy kevesebbet.

Előzmény: alfredoo (190)