bogibébi
2003.08.18
|
|
0 0
3381
|
Na, csak megkockáztattuk ezt a Keszthelyt - és érdemes volt, mert bejutottunk, és nekem az előadás is tetszett, főleg Nagy Ervin, aki szerintem elég jól elvitte a hátán az előadást. Fekete Ernő nekem kicsit halványnak tűnt, de ennek nem a kora volt az oka. Azért nem lepődtem meg rajta különösebben, tekintettel arra, hogy láttam, milyen állapotban volt az előadás előtt fél órával, úgyhogy ahhoz képest hatalmas teljesítményt nyújtott! A dalbetétek nekem elég öncélúnak tűntek, aztán mondta valaki, hogy a Básti Juli a rendező felesége, és akkor már világos lett a dolog. Az énekes srácnak nagyon nem volt hangja különben, és a Básti Juli is jobban élvezhető színésznőként.
A keszthelyi kaland sikerén felbátorodva vasárnap este még elmentünk Gödöllőre - szintén jegy nélkül - és megnéztük A kertész kutyáját Udvarossal és Rátótival. Udvaros szokás szerint mindenkit lemosott a színpadról, és ráadásul látszott, hogy az egész egy kellemes kis ujjgyakorlat a számára, naggggyon ott volt! A darab olyan amilyen, de nyáresti szórakozásnak megtette.
bb |
Előzmény: timcsili (3378)
|
|