Katity Creative Commons License 2003.08.17 0 0 532
Helló mindenkinek.
Először is köszi mindenkinek az infókat,nagyon sokat segítettek,hogy pöpec kis nyaralást kerekítsünk Sartiban...de!Sajnos hatalmasat csalódtam az Apollon-vagy Sithon Travel szervezésében.Ugyanis kb. 18óra utazás után még 3 órát kellett várnunk,hogy elfoglaljuk a szobáinkat a Viennában,mivel először ötünket próbáltak begyömöszölni két 2ágyas szobába,miközben az egyik háromágyasban csak ketten laktak(mert ők hamarabb érkeztek meg...).Nagy nehezen sikerült pankráció nélkül szobát cserélni,de ami a legviccesebb volt,hogy nem volt elég ágynemű, és talán épp csak hogy felmostak az előző vendégek után.A hűtőben büdös volt,a kuka penészes,melegvíz nuku,minden tele apró hangyákkal.Persze,az ember nem a szobában tölti a hetet,de elég bosszantó ilyen körülményekkel szembesülni,pláne hullafáradtan.
A továbbiakban minden szuper volt(kukáskocsi,szippantó kivételével).Aki mostanában megy,ügyeljen az öteurósokkal,idén azt hamisítják,nekünk is sikerült beszerezni egyet egy szupermarketben.Nincs vele gond,a boltos,aki észrevette,nem parázott.Mi visszamentünk abba a boltba,ahol kaptuk,és levásároltuk ott.
Kajaügyben csatlakozom az előttem szólókhoz:nem érné meg itthonról vinni.Mi semmit nem vittünk,elvégre nyaralás közben nem konzervezni akar az ember.1-2 alkalommal gyrost vacsiztunk,egyszer főztünk,zömében dinnyét,barackot,narancsot,szőlőt ettünk.Isteni a paradicsom,a paprika!Igazából abban a melegben az ember nem is kívánja a nehéz,fűszeres kajákat.Ettünk tavernában is,mi Nikosszal voltunk leginkább megelégedve:öten ettünk 40 euróért(kb.11ezer ft)szuvlakit,grillezett bárányt,sült paprikát,sült kagylót(2 adag),fagyispecialitást,dinnyét+az italok,ouzóval együtt(ajánlom kóstolásra,olyan az íze,mint anno a bocskorszíj-cukornak);szóval igencsak kiadós volt.És amíg a környék összes tavernájában elment az áram, Nikoszéknál volt világítás...
Kint a parton is próbálkoztunk egy helyen,de ott 10 perc után,háromszori szólásra sem vettek rólunk tudomást,úgyhogy otthagytuk őket.
A víz jó volt,bár az utolsó napon gumikesztyűvel is találkoztunk...A Narancspart kifejezett csalódás volt.Maga a környezet meseszép-lenne,ha nem borítana mindent szemét,és a sziklákat sem "díszítené"fekália.A víz viszont tényleg tiszta.
További észrevételek kicsit később.
Ui:BJ bocs,csak most olvastam az emilt.Remélem minden ok volt.
Katity