Négyesi Creative Commons License 2003.08.17 0 0 666
Jó reggelt mindenkinek!
Vagy napok óta nincs itt senki?
Tegnap letekertem 330km-t a kalossal/Kecskemét/.Összeségében nagyon tetszett az autó.Hajnalban indultam nem nagyon volt forgalom,ezért /nem volt velem a neje / egy kicsit próbálgattam mit is tud,hogyan lehet vele sportosan rugalmasan autózni.5.ben valóban elég lusta de vissza kapcsolgatásal nem kell szégyenkezni lehet előzgetni szépen.60nál vissza 3.ba,és mehet 90-100ig ott a 4.Haza jövet is tekertem keményen szinte nem volt ellenfél/az út miatt/egy Skoda Oktavia SuperB vette fel a kesztyüt vele gyorsan letekertünk D.földvártól-Enying ig.A kanyarokban nem találtam olyan kritikusnak mint sokan írták.Egy sor előzésében voltam mikor be kellett a sorba tolakodni akkor vettem észre hogy nem egyenesen álló keréknél keményebb fékezésnél nagyon meg billen az autó.Esetemben a jobb első kerékre nagyon rábillent a súly és leült az eleje.A fogyi sem volt rossz. Szántódon tankoltam 5000Ft 21 liter majdnem üres tankra ezzel megjártam. B.földvár-Kecskemét 330 km.8 liter alatt volt.Ebben a v.stilusba és a köz.dugók miatt szerintem jó.Egy dolog hiányzott ami Regattában volt a kormányt nem lehet függ. állítani.Ja és a sorban araszolgattam elsőben rángatot a motor.
Na ez amit érdemesnek találtam. /A program csodálatos volt/
üdv Négyesi