ANTIpc
2003.08.17
|
|
0 0
547
|
Udv.
Mar kerdezoskodtem itt ugy 2 honapja, de vasarlasom meg mindig nem volt ilyen-olyan okok miatt.
Latom vasarol mindenki mindenfele kartyaval, en meg meg mindig nem tudom milyen kene leginkabb nekem :) Nem szeretnek probalkozni, hogy bejon valami nem vart dolog, aztan szivok 1 nagyot, ezert inkabb kerdeznek.
Tehat aki ismeri nagyjabol ezeket a kartyakat (es persze folyamatosan hasznalja is az ebay-en), az meg tudna nekem mondani, hogy melyik volna igazan jo nekem?
Ez az emlegetett K&H virtualis kartya, vagy 1 dombornyomott Visa (pl otp-s)? Asszem ez a 2 az, ami szoba johet. Esetleg a magyar külkereskedelmi bank visa internetes kartyajarol tud valaki valamit gyakorlati teren? Fontos lenne az is a dontesnel, hogy csak ebay-re hasznalnam a kartyat, semmi mas nem erdekel, es havonta ugy 1-3 vasarlas lenne, kb $50-500 kozott...ennek fenyeben kerdeznem a tisztelt hozzaertoket, hogy melyik erne meg jobban, es miert? Ja, es akinek valamilyen dombornyomott van, ami bevalt, az megosztana velem ennek a koltsegvonzatat (havi, eves, alkalmi, stb.) ?
Jol ertem, akkor ezekkel csak money order-t lehet csinalni (lama vagyok nagyon ezen a teren)?
Halas koszonetem elore is.
|
|