donpedro26 Creative Commons License 2003.08.16 0 0 675
Mostmár én is túl vagyok az első online versenyemen!!!

1.0-val játszottam néhány francia srác ellen a Gamespy-on

Mivel hegyre mentünk, ezért nem a Quick-steppet választottam, hanem a CSC-t, Hamilton miatt. (Egyébként is szimpatikus az ürge)

A Sierra Nevadára tekertünk fel. Már a szakasz elején nagy volt a mozgolódás, a srácok nem nagyon bírtak magukkal. Egy ideig hagytam, hogy szórakozzanak, aztán kb. a 12. km-nél, az első emelkedőn megindultam Hamilton-nal és Garcia Casas-sal. Sajnos utóbbi nem nagy bírta, ellenben Hamilton úgy ment el a pihegő bringások mellett, mint a huzat.

Cadel Evans szeretett volna vele menni, de nem igazán jött össze neki a dolog. Azért ő is elment a mezőnytől, miközben Garcia Casas rátapadt Beltranra, és ők ketten jöttek Evans mögött, csak ezután következett, a már erősen megfogyatkozott mezőny. Szép lassan sikerült növelni az előnyt, Hamilton 5 perccel előzte meg Evans-t, ő szintén 5 percet vert Beltranékra, majd 3 perccel később jött a mezőnny, benne a CSC-s Sastre, Luttenberger és Sörensen.

Evans többször is próbált támadni, hátha sikerül beérnie Tylert, de mivel egyedül kerekezett, így a támadásokra nem sok ereje maradt. Közben már túljutottunk a szakasz felén, amikor Beltranékat beérte a mezőny. Nem sokkal később Garcia Casasnak megállt a lába, és lemaradt, de Evansnek is gondja akadtak, és a mezőny kezdte beérni őt.

Megkezdtük az utolsó és egyben legnagyobb hegyet, amelyre Hamilton már 7 percces előnnyel érkezett, ugyanakkor kezdett fogyni az ereje, ezért egy kicsit vissza kellett vennem a tempóból.

A mezőnyben Casagrande jött előre, és valami félelmetes tempót diktált. Meglepő módon Merckx ment vele, és egy időre el is tudtak szakadni, de ez nem volt hosszú életű.

3 Km-re a végétől Hamiltonnak még mindig volt 3 perc előnye, és ekkor már szinte biztos voltam a győzelemben. Csakhogy 2 km-nél ugrott egyet az energiát jelző csík, és nagy meglepetésemre teljesen nullát mutatott. (Erre akkorát szívtam a cigimbe, hogy majd' megfulladtam) :)

El tudjátok képzelni mennyire izgultam, hogy kibírja a sprintig hátralévő 1 km-t. Szerencsére kibírta, így az utolsó kilóméteren hátradőlve nyomhattam meg a sprint gombot.

Tyler azért nem siette el, az utolsó 900 méteren folyamatosan ünnepeltette magát, csapkodott a levegőbe, szóval mindent csinált, csak nem sprintelt. Persze ennek ellenére hazaért, bármilyen keményen nyomult is előre Casagrande és Mancebo. A végére aztán Ulrich is előkerült, és a hajrában megverte az előbbi párost, így ő jött be másodiknak, 1'44" hátránnyal. Harmadik Casagrande, negyedik Mancebo lett.

Armstrong is ott volt a mezőnyben, de a végelszámolásnál seholsem volt.

Összeségében véve kicsit fura volt, hogy nem használhattam a Pause opciót, sem az időgyorsítást, de az biztos hogy interneten játszani ezzel a játékkal rendkívül addiktív élmény.

Szóval stonedrop, ha ez vigasztal, bosszút álltam érted a békazabálókon!! :)

Előzmény: stonedrop (674)