Tyutyu Creative Commons License 2003.08.16 0 0 226
a zsilettpenge tovabbporog es vag
lancvegen, meg madzagon -amolyan gatyamadzagon-
vag mogottem meg elottem meg korulottem mindent es nem hagy sok kiutat a sajat kezeim kozul, csak egy kis rest amin keresztul valami tavoli regi vagy latszik csak. oserdo csegevara kamiloszienfuegos bolivia peru kisfaszom

a penge porog es vagja korulottem az egzisztenciat, reg elfeledett egyesket meg a nagy bajt amit okoztam csak nem emlekszem mivel

a penge vag es vagja mogottem kettesket, vagja mogottem azt ami lenni akartam akkor amikor mar nem emlekeztem mi akartam lenni korabban.

es egyebkent is vales7 add mar vissza a satramat meg a halozsakomat wazerg, hamar kiastak a romok alol oket

meg azert tagul am a res, csak lassitani kell a kezzel, tuzszunet van, a tobbiek mar mind verzenek, itt egy fel ful -vagy ralottek vagy mostmar tenyleg benne vagyok es nem is gyakorlo van rajtam hanem ez mar az eles- es ez nem a tuti mert meg nem jottem ki belole hogy kivulrol lassam, egyelore benne vagyok fejtetoig es ugy tunik hogy ez volt a cel akkor amikor eldordult a startpisztoly -az uri kozonseg negytol verekszik ez biztos--

benne vagyok fejtetoig, fogyok elfele es kevesebbet szivok -nem is abbol hanem a legalice korrektbol- meg nezek nagy butan hogy miert nem lattam a fatol az erdot, pedig lattam csak a kronologia nem all ossze: "tulajdonkeppen mi miota is?" innen mindig valami kaotikus multkereses indul hogy tulajdonkeppeb mindig is, de fokent azota hogy eltort a segge.

mert eltort, akkor nem lottek csak birkozas volt meg tokig ero ho, kiveve ott ahol mar annyian gond nelkul kiveve o, mert neki el kellett hogy torjon. Amugy is tole torik minden, ha beleul egy kocsiba ott baj lesz, lonek is neha, de a baj mindig valami materialisan megfoghatatlan kek busz jobbrol, amitol szembejon egy letor kipufogo.

Mert ez van egy halom mechanikus roncs meg egy hatalmas erzelem, csak kilatszon alola meg kilasson, fedezeknek mindig jo valami amit kilottek a rosszszagu istenek gonosz varazslatai.

kokemeny, tuzharc, jobbrol lonek, fedezek keves van, de a zsilett porog, kozelharc, vagok mindent aztan ostoban nezek egy hegy tetejen valahol kibaszogatottul messze onnan ahonnan elindultunk hogy tulajdonkeppen ennek azota kell -e igy lennie hogy felmentem hozza a felemeletre megkerdezni lesz -e tura hoesesben, vagy akkor indult amikor hoeses utan sokkalta sokkal kesobb egyszercsak meg kellett olelni hogy ne sirjon mert annyira kar lenne az egert ha beborulna.

oszt ennyi
viva la revolucion, patria o muerte!