naiv Creative Commons License 2003.08.15 0 0 72
Már a címhez is a következő megjegyzéseim vannak:

"1/ D-209, ezen a "számon" a rendszerváltást megelőzően funkcionált. Kormánya nem volt, csupán alkalmazott volt. A "kormánya" tudtommal -sajnos- elég sokáig működött.
2/ A rendszerváltás óta Antall, Boross, Horn, Orbán volt a kormányfő, az Ő kódjukat nem tudom, s nem is érdekel. Mindegyik kormányt az "elvtársak", "polgárok" leszavazták.
3/ 2003-ban D-209 kormány csak akkor létezik, ha a kormányfő változatlanul elhárító tiszt, s nem miniszterelnök."
4/ A jelenlegi koalíció feltehetően pont úgy kitölti a 4 évet, mint AJ, HGY, OV kormánya. S ha nem töltené ki, akkor mi lenne? semmi"

3:
- Azt mondják, egy ilyen szervezetből nem lehet kilépni, visszahúz a múlt...
1:
- Úgy tűnik azért Te is megértetted, hogy nem az osztrák kormányról beszélek
- AZ emberekhez, tulajdonnevükön kívül néha jellegzetes cselekedetik, stílusok állandó jelzőt, nevet kapcsol pl.:
- II. József, a kalapos király
- XIV. Lajos, napkirály
- Haynau, Bresciai hiéna
- Medgyessy, D-209

2:
- Amig nem láttad leírva, bebizonyítva a kódjukat, valóban nem tudhatod. Ha már itt tartunk, az Antall kormányt nem igen szavazhatták le, mert Antall jóval a szavazás előtt meghalt...
- Az említett neveket egy kalap alá hozni így, cinizmus, csúsztatás

A probléma mellett elmenni, "nem érdekel" - struccpolitika.

4. "Na és - ha leváltják?" (mondjuk nem Kovács László, Gyurcsány Ferenc stb.)

Sok további kárt megúszhatunk, jó irányba fordulhat a gazdaság, a határon túli magyarok úgy érezhetik, ismét támogatja őket valaki, én meg úgy érezhetem, képvisel majd valaki az EU-ban bennünket