Én 91ben jártam a kisebbik lányommal Isztambulban, aki akkor 16 éves volt. (Azóta nem vagyok hajlandó buszos üdülésre.) Magyar honfitársaim rögvest elővették a butykost, mire a határhoz értünk, már tajt részeg volt szinte mindenki. Szegeden az út szélén megállt a busz, és felvettek két kurvát. Egyikük egy törpe nő volt, aki rögtön otthonosan lefeküdt a székek közötti folyosón, és aédesdeden alukált Isztambulig. A másik rögtön összejött egy másik nagypofájú honfitéársammal, és éppen a mögöttem lévő ülésen dugtak a 16 éves lányom mögött. (Bár addigra ő elvileg tudott mindent, de most gyakorlati kiképzést is kapott.)
(Amúgy Isztambul volt az a vásros, ahol a lánykám 10 centire sem távolodott el tőlem, mert állandóan meg akarták venni. Nem haragszom ezért a törökökre, mert sok önbizalmat adtak neki akkor, pláne mikor 10 éves forma kiscsákó kínálgatta úgy a bőrsapekot, hogy magyarul mondta, hogy "lány szuper, csodálatos" stb..:-))) )
Isztambul egyébként szép volt. Kár hogy egy csomó fakultatív programra csak amiatt nem tudtunk elmenni, mert honfitársaimat nem érdekelte a dolog, ők kizárólag vásárolni mentek oda.