Taip Creative Commons License 2003.08.15 0 0 150
Szia, te nem Pannonos vagy véletlenül?
Csak azért, mert Pannonos előfizetőtől már hallottam ilyet. Nekem viszont Westeles a készülékem és még soha nem kapcsolt ki, soha nem fagyott le, nem felejtette el a dátumot. Persze lehet, hogy semmi köze a szolgáltatóhoz, csak beleszaladtál egy hibás példányba.

Olyan előfordult, hogy a számkijelzést vagy az átirányítási beállításokat elfelejtette, de ez egy szoftverfrissítéssel megoldható. :)
A csengőhangok, illetve a vibra erejét is megnövelte a szoftverfrissítés.

Nekem nem recseg-ropog, én szeretem. Kicsi, könnyű, és elég sokat tud. Szerintem önmagában sem rossz (persze ez sem tökéletes, mert tökéletes telefon nincs), de az ár-érték aránya kifejezetten jó.
Mivel a Westel kitalálta, hogy az Aranykártya-pontokat sürgősen el kell költeni, vettünk ilyen készüléket a cégnek. Volt olyan konstrukció, amelyikben 8000 pontért (Ft-ért) lehetett ilyen készülékhez hozzájutni, ami nem egy rossz ár. De Pannon Praktikum / Westel Domino csomagban is 20/23 eFt, amihez meg bárki hozzájuthat.

Persze mindenkinek másak lehetnek a szempontjai, nekem személy szerint bejött a készülék. :)

Előzmény: danike (149)