bogyó Creative Commons License 2003.08.15 0 0 529
Elég húzós. És ezekről tudunk, képzeld el, milyen az, amiről fogalmunk sem lehet :-). Egész kukta csülkös bableves lefőzve egy hétre, rántotthús zacskós Maggi krumpilpürével (hozott taróstejjel és margarinnal), szeletelt tartós toastkenyér, Tesco Málna Light 2L, Queen Kóla, karton Szofi vagy Helikon, rekesz Borsodi, karton Tesco Gazdaságos Reggeli Ital 0,1% zsírral. Satöbbi.

Most itt viccelődök, viszont tényleg nem értem, hogy az utazás előtti Tescos, 25 ezer forintos nagybevásárlásból (100 EUR) egy hétig simán el lehet élni akármelyik görög üdülőfaluban egy két-három tagú családnak, olyan étrenden, amely alapvetően hozzá (kellene) járuljon a pihenéshez és a regenerálódáshoz, hiszen vitamindús(abb), rostdús(abb), fehérje kevesebb és jobban emészthető (bárány, hal), a szénhidrátok könnyebben emészthetőek (fruktóz, gyümölcsök). Nem beszélve arról, hogy mennyivel finomabbak a görög alapélelmiszerek, én amikor hazajövök, beteg vagyok, hogy nem ihatok meg reggel egy liter olyan finom tejet :-) Ott mindent sokkal több nap ér, és ez az élelmiszereken egyértelműen látszik.

Előzmény: rebetli (528)