báliNT Creative Commons License 2003.08.14 0 0 147
Azért az túlzás, hogy kerüljük az ilyen készüléket, meg, hogy nem érdemes ilyet venni, mert ezt akciózzák. Persze ha valakit rohadtul nem érdekel az ára vagy később jó pénzért el akarja adni, akkor természetesen vegyen drágább készüléket, de a mai magyar árérzékeny valóságban ez nem így megy. Szerintem az emberek kevesebb részének szempont telóvásárlásnál az értéktartósság. Mellesleg kérdem én melyik készülék nem veszít az árából manapság?
Szóval tavaly októberben én is az olcsósága miatt vettem ilyet, pedig ME45-t akartam (akkor még olyan 50e körül volt a mai 19e-vel szemben). És a C-sorozat direkt az olcsósága miatt népszerű. Hiszen a kezdő ára is mindössze csak 37e volt. Ilyen árért milyen másik megbízható telót lehet(ett) venni? Állandóan fagyós Nokia 3***-ot?
A megbízhatóságról meg annyit, hogy azért a kategóriájában nem sok jobb teló van ilyen téren, és ne feledkezzünk meg a kategórián felüli szolgáltatásokról, fuknkciókról sem.

1 szó mint 100 a C55 és a többi C-s Siemens mindig is népszerű lesz a kíváló ár/érték aránya miatt.

ui: lassan egy éves c55-m eddig minden nap felébresztett, sosem kapcsolt ki, kb 3 éves c35-met pedig a mai napig is a bátyám használja.

Előzmény: danike (145)