kyra
2003.08.14
|
|
0 0
268
|
Én meg azoktól, akik hőbörögnek, ha egy templomba nem engedik be őket bikinifelsőben és popót sem takaró sortban. Szvsz nem kell mindenkinek vallásosnak lennie, de ha meg akarok nézni egy templomot, zsinagógát vagy mecsetet, az a minimum, hogy tiszteletben tartom, hogy az oda járóknak az szent hely, még akkor is, ha én "csak" a művészeti értékei, no meg a bédekker miatt vagyok rá kíváncsi. Mellesleg azok hőbörögnek a legjobban, akik itthon nyugodt szívvel krosszoznak harminc fokban hosszú fehér lennaciban, mivelhogy épp az a divat. Nem tudom, miért jelent ugyanez nehézséget, ha az illető nyaralni megy. A váll és a has eltakarását (ami a legtöbb helyen szintén követelmény) is lazán meg lehet oldani a pántos top fölé felvett inggel, amely egyébként mintegy 5 dekás többletsúlyt jelent a tatyóban.
Mellesleg ez nem csak magyar szokás: a Travel Channel egyik andalúziai műsorában nyomult a szőkecica műsorvezető három darab pántban Sevilla utcáin, és vigyorgott bele a kamerába, hogy hű, nahát, itt lépten-nyomon utána szólogatnak a pasik... |
|