donpedro26 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 651
Nem arról van szó, hogy nem lehet szökni, hanem arról, hogy ne a legdurvább hegyi szakaszokon szökj. Lehet hegy a pályán, de lehetőleg ne kiemelt kategóriás, és ne túl sok. Pl. 3 kisebb, vagy két közepes hegy mellett még simán belefér a szökés.

Az editor sem garancia a hiba kiküszöbölésére, szóval óvatosan szökdöss. Egyébként sem biztos, hogy okos dolog épp a a legkeményebb részeken támadni, mert lehet, hogy a végére elfogy a szufla. Ráadásul minél kisebb a tempó egy versenyen, annál több embered fogja bírni a hajrát, és abban könnyebben meg lehet verni a gépet. Ha izomból akarsz nyerni, akkor a US Postal-t válaszd.

Ja, még annyi hogy hegyibefutónál a sprintelve is lehet perceket nyerni, ha jól időzítesz, akkor a mezőny akár 2-3 percet is kaphat, az időgyorsítás miatt.

Félre ne értsd, nem akarok beleszólni abb, hogy játszol, sőt, örülök, hogy legalább játszol vele, én csak a tapasztalataimat írtam le.

Egyébként a Giro-t még nem az editált adatbázissal kezdtem, és így 7 kieső is elém került a Zoncolanon, de nem baj, mert a lényeg a tudat, hogy én vagyok a legjobb... :))

Előzmény: Ewron (649)