donpedro26 Creative Commons License 2003.08.13 0 0 645
Ha ügyesen csináljátok, akkor ki lehet kerülni a bug-ot. Nem szabad hagyni, hogy a hegyi szakaszokon a gép megszökjön, és 70%-os átlaggal be lehet jönni úgy, hogy senki ne essen ki időhátrány miatt. Bár van egy-két szakasz, ahol ez sem jött be, mivel egy Usano nevű ürgének hiányzott 400 méter a célig a Giro egyik keményebb szakaszán.

Nem teljesen, de túlnyomórészt sík szakaszon kell szökni, akkor mindenki célbaér.

Ja, van egy másik, kicsit macerásabb, de tökéletesen működő megoldás: az EDITOR.

Én mindig felírom azokat a neveket, akik lemaradnak a szakaszokon, aztán az editorban "feljavítom őket". Na nem nagyon, épp csak annyira, hogy végigbírják az összes szakaszt. Tudom, hogy ez elég nagy meló, legalább 50 kerekest kell kijavítani, de szerintem megéri. Már kipróbáltam, és nekem működött. Keressétek ki azokat, akiknek a MO, és az END képessége 60 alatt van, és emeljétek meg ezeket 60 fölé (ne túl sokkal, 62-62 épp elég), kb. 1 óra alatt el lehet vele készülni, és utána már nem lesz ezzel gond.

Előzmény: Ewron (644)