Szia Mindenkinek!Most jöttem haza Sartiról. Maga a hely gyönyörű,de egyszer elég volt. Nagy csalódás volt a tenger:egész héten nem volt olyan nap, hogy ne lett volna hínáros, vagy algás,ráadásul koszos is volt.A Németh Travel-lel ne utazzatok, mert egyszerűen katasztrófális volt az utazás megszervezése, már ha lehet ezt szervezésnek nevezni.Egyedül a sofőrök türelme és lélekjelenléte tartotta a lelket bennünk.
Már Tompán 3 buszról szedték fel-le az utasokat, hogy normálisan el tudjunk indulni, ebből csak 1 ment Sartira. Ott a Sithon-Travel vett minket pártfogásba.Onnantól kezdve pihenés,napozás,kirándulás.Végre egy hét nyugalom.A Vergina apartmanban voltunk,el kell mondanom,két lábas,3 pohár,3bögre,3-3 evőeszköz, és kész ennyi volt.Még jó hogy felmosóvödröt adtak, mert zuhanytálca sem volt. Úgy hírdették, hogy Sarti csendes részén van az ap.,ennek ellenére egész éjjel a szomszédban lévő diszkót hallottuk, meg a randalírozó fiatalokat, ahogy a robogót húzatták.Visszautazásnál, azt mondták, hogy 9-ig hagyjuk el az apartman majd 10-ig értünk jönnek,elvisznek egy másik ap.-ba,otthagyhatjuk a csomagokat, Wc-re lehet menni.Ennek ellenére, 3/4 11-kor jött a kisbusz,és megkérdezte, hogy még mindig itt vagyunk?Csupán két órát vártunk a tűző napon!Ja, és csak véletlenül jött arra.Lehet, hogy ott maradtunk volna?!Hm.Ráadásul az apartman amit ígértek,ki lett takarítva, és a buszmegállóba kiraktak minket, hogy várjuk.Megint 2óra várakozás, és nagy nehezen a buszig elcipeltük a csomagjainkat.Végre elindultunk...Később közölték, hogy Szalonikinél át kell szállni másik buszra. Úgyhogy megjártam Sartit úgy, hogy mind a három buszban utaztam.Jó mi?Alig vártam hogy hazaérjünk.19 óra volt az út, de közben kirázta belőlem a lelkem is. Hát ilyen élményeim voltak, meg még ennél cifrábbak is,pl.a minden nap arra járó szippantós autó,de ez már egy másik történet,nem akarok panaszkodni.Mindezek ellenére jól éreztük magunkat, sikerült pihennünk is, és mégegyszer köszi mindenkinek az infókat.