bivisz Creative Commons License 2003.08.13 0 0 483
Sajna nem tudok, mert tegnap voltam és egy darabig nem leszek Pestközelben...egy hétig biztosan nem tudok mondani semmit, ez ilyen elutazás előtti búcsú-info volt...a best of eleje ilyen zebracsíkos és rajta van a nagykedvenc zsötemmelankoli, viszont a másik nagykedvenc, az a feldolgozás-duett ami asszem a Live Á Bercyn volt, az sajna nincs. Én amúgy is egy távoli műkedvelő vagyok, ezzel kompenzálom, hogy sosem tanultam meg franciául, pedig a Negresses Vertes-t is kedveltem...szóval nekem nem annyira szívügyem a művésznő, de amit hallottam tőle meg amit itt fordítottatok az bejön. A Belle-t adták valamikor és akkor megint leesett hogy te jó ég mennyi év eltelt és még mindig tud olyat csinálni, amire oda kell figyelni. Ez nagy szó, mert aki ismer azt tudja hogy hozzám csak a nagyon kemény zene és a nagyon geil pop áll közel, ez meg ilyen középút: vállalható, nőies meg minden és ráadásul egy mukkot sem értek belőle, mégis tetszik. Szóval mint látható, elérzékenyültem meg minden, ha valaki veszi a fáradságot osszehozhatna egy magyar rajongói oldalt ahol a hozzám hasonló, franciául elfelejtett kutyaütők is megtudnák miről szól egy-egy dal. Na most ennyi belőlem, sok is volt.
"Egészség" meg minden, viszlát hamarosan
b.
Előzmény: Giorgio Volli (476)