Synthfan: tényleg nem vagyok már tinédzser, de azokat a dalokat szeretem a legjobban, amik akkor szóltak, mikor az voltam. Abban az időben nem nagyon volt pénzem CD-ket vásárolni, kazettára vettem fel a "Csak fiataloknak", az éjszakai és a vasárnapi koktél zenéit. sokaknak még ma sem tudom az előadóját. Akkoriban nem volt MTV-m sem, Komjáthy György volt pásztorom :)
no meg később Haluska Imre. Ezen a ponton szerettem meg az ItaloDISCO-t. '93-ban megismertem egy srácot, aki nagyon kente a dolgokat, itt kapot nevet a kazikról agyonhallgatott Max Him, Dr.Ziwago, Silent Circle, Sally Oldfield, Boy Next Door, Attack, Sisley Ferre, Claudia T, Marc Almond, Propaganda, Rofo, Geff Harrison (huhh, ez jó hosszú lett, de nem törlöm vissza), majd jött a szintizene szerelem, különösen a holland csapatokkal. Aztán felfedeztem Székesfehérváron a Gramofont és a Vimpexet (üzletek) és onnan rendeltem ezt-azt. Ami senkinek sem sikerült: "Syntech: By trial and error", nincsen már a Hotsound-nak sem.
Nekem is öröm, hogy ismét találkozhatom olyanokkal, akik hasonló izléssel birnak; a jelenlegi környezetemben nemigen van ilyen.