Passenger Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1158
Sziasztok!

Lehet, hogy tényleg emeletenként haladnak. Engem már vagy két hete hívtak, de csak most érek rá, csütörtökön reggel megyek (D épület 3.emelet lesz az enyém (remélem...)).
Nekem is küldtek egy ilyen paksamétát, hogy gondoljam át a dolgokat. Mit mondjak? Ezt az áram témát azért én oltári pofátlanságnak tartom. Tudták (a műszaki leírásban is ez volt), hogy kerámialapos tűzhely lesz, aminek minimum 3 fázis kell, akkor miért nincs benne a vételárban a hálózatfejlesztés ára?
Egy egyszerű autós analógiával élve ez olyan, mintha vennél egy vadiúj kocsit, mondjuk 1 misiért, aztán miután kifizetted, a kereskedő közölné, hogy gyárilag félliteres a tankja, venni kell hozzá még fél misiért egy normálisat.
Kivetetni persze csak a konyhabútorral együtt lehet, úgyhogy sakk-matt. >:(
Na mindegy...

Ha jól értettem az eddigieket, akkor igény esetén megcsinálják a klíma helyét is? (Eddig az volt, hogy a klímát azt nem vállalják). Nézegettem a "split" klímák árát, és úgy láttam, hogy az árak olyan 70-150 ezres sávban mozognak. Tudja valaki, hogy mennyibe szokott kerülni a klíma beszereltetése? Egy ismerősöm mondta, hogy ezekbe kell valami gáz (nem vagyok nagy klíma guru), amit rendszerint külön kell megvenni.

Az ajánlattétel után lehet még módosítani a dolgokon? Pl. ha meglátom, hogy a redőny horribilis összegbe fog kerülni, akkor azt "kihúzhatom a listámról"? Mi ennek a folyamata?

Amúgy a fickó az Épkertől, akivel beszéltem, azt mondta, hogy szept. 1-e és 5-e között akarnak sok embert behívni, mert akkorra lesz bemutatóterem.