tamburmajor
2003.08.12
|
|
0 0
250
|
KEDVES LUCZI FERENCZ ÉS BIKE-R!
Mivel utálom, ha kétségbe vonják a szavamat, felraktam 4 képet az olaszországi trabantos nászutunkról.
Mivel 1985-ös fotók, olyanok, amilyenek. A két trabis kép a Garda-tó egyik kempingjében lévő bungaló előtt készült. (Aki mostanában járt a Garda-tónál, legalább összehasonlíthatja, hogy azelőtt mennyivel egyszerűbbek voltak a faházak. És talán már nem bennük van a pók-Paradicsom, mint anno nálunk volt.)
Mint írtam, a magyar határon mindenféle díszt leszedettek, ezért csak a feliratok maradhattak. A motorháztetőn az a fekete és fehér folt egy menyasszony meg egy vőlegény (tök béna), alatta olaszul a "nászutasok" - viaccatori di nozze -, hátul németül ugyanaz, az oldalajtókon van a just married. (Képzeljétek hozzá a szárazvirág- és egyéb díszeket... borzasztó)
A harmadik képen a kezemen van az óra, de mivel kicsit nagy volt, befelé fordult, inkább csak az "arany" szíja látszik. Ez a kép a miniváros melletti játszótéren készült, ezért raktam be - bizonyítéknak - a 4. képet is, ami ugyanott(ex)férjemet ábrázolja.
Remélem, most már megnyugodtatok.
(OFF. Mivel összevissza bénáskodtam a kep.tar.hu-val, a páromat kellett megkérnem, hogy segítsen. Nagyon örült, amikor a volt férjemet meglátta a fotókon, meg a magyarázatomért is odáig volt, hogy miért kell őt feltennie a netre.)
:-)))
|
Előzmény: LUCzI FERencz (137)
|
|