rebetli Creative Commons License 2003.08.12 0 0 240
Egy kicsit sajátságosan értelmezed a dolgokat.
Amikor egy út kétfelé ágazik, és nincs EGYETLEN tábla sem, de még STOP tábla sem, akkor Te merre mész? Ösztönösen a jó irányba??
Nem vagyok debil, és megismerem a boltokat, de kiírás és utikönyv nélkül, honnan szopjam ki a krasznahorkai vár történetét, mondjuk. Vagy azt, hogy mikor van tilalom szivárványos pisztrángra?
Utikönyvet is általában itthon szoktam venni, de mivel nem volt nálam, célszerűbbnek láttam kint megvenni, mint hazautazni érte.
Szerintem meg nem fog válaszolni, mert még sosem válaszolt senki, ha angolul ha németül kérdeztem, de más hozzászólásból láthattad, hogy a lengyelre sem válaszolnak. Nem a magyarokat utálják, hanem mindenkit, aki nem echte szlovák. Volt egy szlovák haverom, akivel túrázgattunk, amig kint tanultam, na az végig szidott mindenkit, a buzi lengyelek, a köcsög csehek mindenünket elvették, a tolvaj cigányok, az újgazdag magyarok. Mindenkit utálnak, a kollégiumban a konyhások, a takarítónők, a portások majdhogynem leköptek bennü ket, mert külföldiek vagyunk, pedig a 3 külföldiből én voltam csak magyar, a másik két srác finn és francia volt. Sokszor nem tudtak megszólalni a döbbenettől. A francia srác még most kb. 10 év után is beleüvölti poénból a telefonba, ha beszélünk , hogy "PROSZIM", mert olyan sokkolóan hatott rá egy bolti jelenet.
(a jelenet így zajlott: bemegy a francia srác a boltba, senki sincs csak ő és az eladó (Ursula típusú idősebb hölgy) Face to face. A boltos le se szarja, éppen kolbászt falatozik a pult mögött (eddig akár még Magyarországon is lehetnénk.) A srác szolidan, jól nevelten vár, egy idő után megunja, és rámutat valami kolbászfélére a pult mögött, a nő ráüvölt: PROSZIM, francia srác megszeppen de kitartóan mutatja, a kolbászt, vagyishogy ő azt megvenné, a nő megint ráüvölt: PROSZIM, hősünk mutatja a kolbászt kitartóan, a nő visszaül falatozni, francia hősünk korgó gyomorral alhagyja az üzletet.)

Ugye, ez a Tiszabödönös mondat csak vicc?

Nem szeretem, ha megmagyarázzák, hogy amit látok, az nem is úgy van.

Előzmény: kalenda (239)