naman irja:
>Minden belso ellenzek nyilt es durva elhallgattatasa.
Kedves Naman, haboru van a szerbeknel ha esetleg meg nem tunt volna fel. Ahelyett hogy bekeben vartak volna nehany evet a kovetkezo valasztasig, es mindent megtettek volna Vuk Draskovics nepszerusiteseert (pl. Vuk Draskovics aki felviragoztatja majd Szerbiat, stb) ehelyett a NATO eroszakhoz folyamodott es ezzel Milosevics malmara hajtotta a vizet. Most mar cseszhetik.
Egyebkent az interneten olvastam egy ottani civil naplojat, aki panaszkodik hogy nem tud elmenni oda ahova akar es azzal szerelik le ot a katonak hogy haboru van. El tudom kepzelni a szituaciot: amikor az a kerdes hogy hogyan allitsak meg a varhato szarazfoldi tamadast, amikor elvaras az hogy mashogy nem megy akkor az eletuk aran is ki kell loni azt a k*rva M1A-tankot akkor odajon hozzajuk egy polgarember es eloadja hogy: "Keremszepen en meg akarom latogatni a nenikemet de nem adnak benzint..." - nyilvan nem orultek neki. (a szituacio persze nemikepp tulzo)
Azt allitottad hogy azt az ujsagironot Angliaban a szerbek oltek meg. Mit tudsz amit mi nem?
nils irja:
>1. Van egy ki*****tt nemzetközi megállapodás; mit tartalmazhat egy humanitárius segélyszállítmány és mit (pl.
>stratégiai üzemanyagot) nem.
>2. Ruszkikkal megbeszéljük, hogy jön a segély - üzemanyag nem lesz benne.
>3. Megjön a segély a határra, megrakva üzemanyaggal, magyar határőrök megállítják: Fiúk, nem így beszéltük
>meg...
>4. Ruszki: Fuj, rohadt magyarok, gyere haza nagykövet.
Ketsegkivul lehet igy is nezni a dolgokat, de ha en ranezek a terkepre akkor azt latom egy eleg nagy a tavolsag Oroszorszag es Szerbia kozott. Szerintem egy gepkocsioszlop nem all meg tankolni a legkozelebbi benzinkutnal (ki is szaritanak) hanem tartalykocsik is mennek velunk. Egyebkent meg nem tudnam megmondani hogy az az eszveszejto mennyisegu gazolaj (4 tartalykocsi) mennyit segitett volna a jugoknak ha tenyleg nekik szantak volna.
nils irja:
>Ebből ugye világosan következik, hogy Orbán Viktor szolgalelkű és gerinctelen.
>Ugye jól értem? Vagy nem?
Talan nem. Az hogy sikerult elerni hogy a szarazfoldi tamadas a Vajdasagban lekerult -egyenlore- a napirendrol, ez a magyar politika sikeret jelzi. Szerintem rajottek arra, hogy a vajdasagi magyarokat a magyar politikanak kell tamogatni, mivel a NATO ezt nem teszi meg helyettuk.