Na, én is voltam, javasolták sarokkádból a körbeépíthetőt (ami csak egy "teknő", és úgy rakod be, csempézed körbe, ahogy akarod), ami némileg ugyan drágább, mint az akril, viszont több helyet lehet megspórolni vele. (Kértem ilyen alternatívára árat.)
Aztán az ablakra redőny opcióként választható - mivel egységesnek kell lennie a homlokzatnak, aki utólag teteti fel, annak is ugyanilyet kell felrakatnia.
Konyhabútor szeptember közepe táján lesz bemutatható állapotban, egy konyhát rendeznek be (amúgy a házon/ban 31 fajta van), és abból interpolálgathatja ki mindenki a sajátját. A többi dologra megint az augusztus vége-szeptember eleje időpont hangzott el, bár ezt gondolom inkább összekötik az árajánlat adásával (ami nekem szept. második hetében lesz, ha emlékezetem nem csal).
Nemtom. Azt mondták előzetesen, hogy a módosítások leadása akár két órás procedúra is lehet (merthogy jegyzőkönyv-felvétel, meg hacacáré), ezzel szemben én összesen 20 percet voltam ott - igaz, készültem és vittem rajzot. Aztán kíváncsi leszek, mit tudnak visszafejteni a móricka-ábrából, de látszólag elégedettnek tűntek...
Az építkezés jól halad, az E-A lépcsőház második emeleti pillérei közül már egy csomó be van betonozva, meg a falat is bezsaluzták, a gyakorlatilag a teljes mélygarázs be van fedve, igaz, a C-n még csak a vasalás van kész, nincs bebetonozva. Komoly mennyiségű vizet szivattyúznak a C alól, ez engem némiképp meglepett, mert azt gondoltam, hogy ezt a problémát már megoldották. (Bár úgy rémlik, hogy nem réselték teljesen körbe a munkagödröt, hanem a béke tér felőli oldalon csak rézsű van, és onnan be tud szivárogni a víz.) Ezt leszámítva a látottakkal elégedett voltam. :)