rebetli Creative Commons License 2003.08.11 0 0 151
És az én véleményem is, vállalom.
Arról van szó, aki azért megy nyaralni, hogy a munkehelyén elmondhassa, Tunéziába voltam, vagy Görögbe voltam, Horvátba voltam. Aztán, amikor megkérdezem, hogy mit láttál, akkor azt mondja, semmit, mert én napozni mentem.
Na én ezt nem értem, mert a Duna parton is lehet napozni. És ha semmi mást nem csinálsz a napozáson kívül, akkor a tenferpart aligha jelent többletélményt egy szép csendes dunaparti napozásnál.
De itt csak arról van szó, hogy én NEM ÉRTEM. Mindenki arra költi a pénzét, amire jól esik neki.
Én is felmásztam a Sinai hegyre, pedig a kinti búvárbázis macsói szerint nincs is ott semmi.
Tényleg nem volt meki a hegytetőn, meg diszkó sem, meg sört se mértek, de valami felejthetetlen élmény volt. Pedig legalább 40 fok volt útközben és nem volt árnyék. És a táv sem csekély. Persze, meg lehet nézni ezt útifilmen is, csak ott nincs meleg, nincs lihegés, nincs ámulás, nincs tevekerülgetés, nincs nézd-ott-egy-érdekes-gyík élmény. Ja és az utifilmen nem jön szembe veled a hegyen az algériai mittudoménmilyen egyház püspöke. Pont azok nincsenek, ami miatt érdekes egy ilyen út. Ehelyett be lehet ülni a szállodai szobába és lehet inni otthonról hozott házipálinkát és ultizni, mintahogy azt a többiek tették.
Tévedés ne essék, én is szeretem a pálinkát, és én is imádok ultizni. De azt ma este is megtehetem. A haverok viszont nem tudnak felmászni a Sinai hegyre. Lehet, hogy soha többé.
Na erről volna itt szó, szerintem.
Előzmény: szedmák bakter (149)