kanCa Creative Commons License 2003.08.10 0 0 126
Sziasztok!

Érdekes történetek... nevettem is, szörnyülködtem is!

Egyetlen dolgot nem értek: többen is sérelmezitek, hogy minek megy az a tengerpartra, aki egész nap csak ott fekszik?? Hát pont ezért!!! Mi pl. párommal két éve nem voltunk egy napra sem szabadságon, és nászútként Tunéziát választottuk. Nem azért, mert olyan divatos, hanem mert a szüleim voltak tavaly, rengeteg élménnyel tértek haza. Pedig nem voltak sem Szahara-túrán, Tuniszban, El Djem-ben, sem Djerbán, de még hajókiránduláson sem. Egyetlen múzeumban és mecsetben sem. Viszont minden délelőtt strandoltak, délután pedig az arab városrészeket járták. Felültek egy kocsishoz, aki elvitte őket különböző kézművesekhez: voltak "bőrösnél", agyagosnál és mindenféle embereknél. Ők így pihenték ki magukat, és így ismerkedtek meg az országgal.

Mi is így tervezzük. Igenis süttetni akarjuk a hasunkat a forró afrikai napon, de sajnos nem tudjuk megnézni a Szaharát, mert nem tehetjük meg! Mindenkinek más a pihenés. Vszínűleg mi is be fogjuk járni a jó kis arab városrészeket, de nem feltétlenül akarunk múzeumba menni. Szerintem még mindig jobb így, mintha bemennénk csak azért, hogy elmondjuk: ott is jártunk.

Azért írtam le mindezt, mert esküszöm, lelkiismeret-furdalásom van, amiért arra vágyom, hogy napozzak, sétálgassak, és vízipipárra alkudozzak! Ez most tényleg gáz?????????????