ZSÍR!
Végülis sok igazság van az FCs által leírtakban.
Tényleg unalmassá válhattak a meccsek. Legalábbis West számára, miután elvettük kedvenc játékukat, hogy Sak HA-n rendszeresen 3 tankkal rodeóztak a városunkban. Ez bizonyára és kétségtelenül élvezetessé, -mondhatnánk örmtréning szerűvé- tette a játékot a West oldal részére.
Nem látszott ennyire élvezetesnek East oldalról ez a dolog és marhára úntam már, hogy Strelaval lövöldözzem az M1-et mikor már elfogyott minden RPG és AT4. Vagy egy kócos satchellel futkorásszak a 3 tank között, hátha megáll valamelyik egy robbantásnyi időre.
Összeállt a beba, Messor, Storm tankos trio és megszűnt a bohóckodás a városunkban. Nem kellett tovább hallgatni a meccsek végén a gúnyos kacajokat és piszkálódást, hogy rohangásztunk a városban mint pók a falon, azt sem tudtuk, melyik tank hol van és melyikben viszik a zászlót és hasonlók. Sőt! arra is futotta, hogy mi menjünk át West oldalra és permetezzük porig a városukat.
Most persze West felveti, hogy ez így nem játék, meg unalmas és East öli a gámát.
Nézőpont kérdése. Nekem inkább az volt unalmas, hogy keltem-feküdtem a West tankok HEATjeitől.
Egyébként pedig hogyan is volt ez a védjük a várost tankkal...?
Lehet, hogy sokaknak a homályos múlt ködébe vész a dolog, de én mintha úgy emlékeznék, hogy West látta jó ötletnek és kezdett el beállni a városuk szökőkútja mellé hol ezzel, hol azzal, de mindig páncélossal...
Amíg nem volt híd, addig általában M2-vel, mert az már akkor "látja" az East tankot, amikor az még csak arra gondol, hogy majd befordul a szorosba és átmegy Lajos felé.
Most, hogy mi ezt átvettük, és csiszoltunk rajta egy kicsit, máris elítélendő?
Hmmm...
Szóval maradjunk annyiban, hogy ha itt van beba is és hárman tankozunk, akkor számíthattok arra, hogy -mint már annyiszor- a West városát veszik körül a saját páncélosaik roncsai. Ha meg nincs itt elégedjetek meg azzal, hogy ti biztos nem jöttök be hozzánk rodeozni:) Az meg, hogy két tankkal feltartjuk/elriasztjuk az egész West armadát, nem a mi problémánk:)
Storm