éjféli lány Creative Commons License 2003.08.09 0 0 120
Sziasztok,

Rebetli: nem csak a komplett omlett gut, hanem minden, ami tetszett neki, az GUT! volt, ami nem az NO GUT! Ordítva....

Szlovákiából nekem 4 nap jutott rövid kis életemben, de meghatározó élmény volt.

Síelni mentünk ki, Popradon foglaltunk szállást.
- Tátra Lomnicnál megérkezésünk után azonnal megállított a rendőr, hogy nem álltunk meg - ő úgy látta - a stop táblánál
- este a szállodában kaptunk eredeti SZLOVÁK nyelvű étlapot - más nem volt
- a sípályánál (Csorba tó) a magyarokat az alsó parkolóban, a helyieket a felsőben parkíroztatták - pár száz méter, de sícipőben????
- délután meg akart büntetni 400 koronára, mert ne volt bekapcsolva a biztonsági övünk- a párom szemfülességén múlt, hogy nem ennyi lett belőle, uis amíg feldolgozta a rendőr az előttünk álló 3-4 magyar autót, szólt, szedjem ki a tárcából a pénzünket. A szlovák police-nak így egy kis "nincs korona" bemutató jutott, lejárt bankkártyával, 500 forintossal. A végén beérte a maradék aprónkkal, 10-15 koronával.
- második estére 14 fok volt a szobában, mert spróroltak és nem fűtöttek minden szobát, kültözni kellett
-hazafelé a határ előtt ismét megállítotak és hasonló indokokkal elvették az útlevelünket, így kénytelenek voltunk fizetni...
Úgyhogy amikor megemlítettem a páromnak, hogy megnézném a Csorba-tavat tavasszal, mondta, hogy megveszi videón.

Bocs, ha hosszú voltam.

Arra tudja e valaki a választ, hogy miért kell LEFILMEZNI A SVÉDASZTALT????????????

Előzmény: rebetli (108)