Sajnos, én is ismerek egy-két PK-tagot a családból, hidd el, tényleg hiszterizáltak, és a zsidózás sem áll tőlük távol.
igen, van ilyen is. azt, hogy tukrozik a fidesz szavazotaborat, kicsit visszavonom -- a radikalisak hagyomanyosan aktivabbak.
ex-SZDSZ-esség még nem jelent semmit
valoban nem, ezzel jelezni akartam hogy az illeto inkabb (klasszikus ertelemben vett) liberalis mint jobboldali.
állítom, és bizonyítékokat is sorolok, hogy a FIDESZ igenis látens szövetségben volt és van a szélsőjobbal
ez a 2002-es kampany soran balrol epitgetett remkep. a mellette szolo "bizonyitekok" rendkivul kozvetettek es hianyosak, az ellene szolok viszont eleg stabilak. rendkivul tendenciozusan kell csoportositani, hogy meg mindig higgy benne.
Bárándy nyilván nem FIDESZ-nyomásra nem megy bele a melegek házasságába, egyszerűen nem mer/akar a néhány élenjáró országhoz felcsatlakozni, jól megvan az európai többségi középmezőnyben. Azért ez sem nyílt homofóbia.
szoktal neha "tukrozni?" vagyis behunyod a szemed, relaxalsz, majd elkepzelsz egy analog helyzetet: ... fideszkormany ... jobbos igazsagugyminiszter ... visszautasitja a melegek hazaassagarol szolo kezdemenyezest ... ugyanez lenne a velemenyed? vagy skandalumnak, a melegeket alapszabalyban kizaro mieppel valo szovetseg bizonyitekanak tekintened? en szivesen jatszom ezeket a gondolatkiserleteket -- sokat segitenek a jozansag (hitenek) megorzeseben. (persze, kivivom vele macisajt rosszallasat, de hat valamit valamiert :-)
Próbáltam megnézni a TÁRKI honlapját az idézett felmérés miatt
En is. Sajnos fizetni kellene erte. Ha van jo archivumod a felmeresrol szolo ujsagcikk 2000 osz vegen, vagy inkabb decemberben jelent meg a nepszabadsagban, en ott olvastam, a papiros kiadasban. ugy remlik, a cimlapon kezdodott es valahol beljebb folytatodott. a tolerancia merteket osszevetettek tobbek kozott az iskolazottsaggal is es a partszimpatiakkal is. az online archivum sajnos csak 2001 kozepeig megy vissza, a papiros nepszabot meg nem tettem el. oszinten szolva az E/36-ra se mernek megeskudni, de a felmeres temaja es idopontja alapjan ez adodik.
Egyébként bemondásra elhiszem neked a 2000-es adatot, és nem örülök neki.
en sem orulok. a fidesz eredmenyenek sem -- az orszagos atlagot kellene javitani. csak ugye, felnotteket toleranciara nevelni nem konnyu.