nyugatinyúl Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1450
Na, csöcs mindenkinek. Ugy erzem, egy olvasotabort nem lehet csak ugy sunyiban, felesbe csinalni. Vagy hardkór, vagy semmi. Nem tudom lelkileg kiheverni, hogy csak a masodik hetre erkeztem. Azert igy se volt rossz, de vegig ereztem kicsit az integralodas nehezsegeit... Marmint ereztem, hogy kurva jo a tabor, es hogy en ebböl, ha megszakadok is, mar kimaradtam. Nem lehet csak ugy a felenel beesni, es alanyi jogon kévetelni magamnak az olvasotaboros filinget. HIaba Nandi valogatas cd, csokihoher, reggiszinpad, autszajdernek ereztem magam, azt a bizonyos pluszt, amirél Zolika dadogott a vegen, csak azok kapjak meg, akik vegig nyomjak a bluzt. Jo nektek, geci, en meg irigykedek.
Cigi, a Lucifered nem volt semmi, kösz! Evelin, mi az, hogy csak kukk, aztan meg eltünsz? Ird mar meg legyszi ide a cimed, mert nem talalom!
Nandi, akarom az 50 sorscsapast!!!!
Zsoltika, lehetseges lenne valahogy eljuttatni nekem a tavalyi tabori elöadast videon, meg ha csak felig vette fel apukad, akkor is? Jónás Peti, 40227 Düsseldorf, Sonnenstr. 62. Ha te is megirod a cimedet, küldék pizt kazira, postara. Köszi!!!!
Andraske, azert az a hajnali kispal az Ipolyparton nem volt semmi, meg az az egesz ejszaka, kösz minden jelenlevönek (ma nem indul repülő) Leszamitva persze az erdelyi banda szivszorito indulasat... No de hat sztarok vagyunk!