Sebesen Creative Commons License 2003.08.08 0 0 893
Kedves elemes!

Sajnos, én is ismerek egy-két PK-tagot a családból, hidd el, tényleg hiszterizáltak, és a zsidózás sem áll tőlük távol. Az ex-SZDSZ-esség még nem jelent semmit, sokaknak az SZDSZ-nek volt a leghitelesebb antikommunizmusa 89-94 között, amikor ezt már nem kapták meg, gond nélkül átmasíroztak a MIÉP-be. Erről annyit, hogy valamikor a kilencvenes évek közepén volt egy felmérés az MDF válaztóiról, és nagy részük baloldali pártnak hitte a Fórumot... Szóval tartom az állítást, a szakértők többségével együtt, hogy a PK-k nem képezik le a FIDESZ szavazótáborát, annak közepétől jócskán jobbra állnak.

Nem tudom, mi abban a kettős mérce, hogy állítom, és bizonyítékokat is sorolok, hogy a FIDESZ igenis látens szövetségben volt és van a szélsőjobbal, miközben nem tudsz (én sem tudok) nyilvános homofób megnyilvánulást MSZP-politikustól. Nem akarom mentegetni pártom vezetőit, magam is felháborodtam, amikor Horn egy nőnapi ünnepségen azokat, akik nem imádják a nőket, álszentnek vagy betegnek nevezte, de egyrészt részeg volt, másrészt ebben sincs benne semmi nyilvános korlátozási szándék. Bárándy nyilván nem FIDESZ-nyomásra nem megy bele a melegek házasságába, egyszerűen nem mer/akar a néhány élenjáró országhoz felcsatlakozni, jól megvan az európai többségi középmezőnyben. Azért ez sem nyílt homofóbia.

Próbáltam megnézni a TÁRKI honlapját az idézett felmérés miatt, de nem elérhető. Érdemes lenne most megnézni ugyanezt, nem feledve, hogy időközben a FIDESZ a MIÉP és az FKGP szavazóit integrálta, az MSZP az SZDSZ-éit. Egyébként bemondásra elhiszem neked a 2000-es adatot, és nem örülök neki.

Kedves Ascencio, vagy hogy hívnak!

Mi lenne, ha gusztustalan káromkodás és személyeskedés helyett egyszerűen ignorálnád mackósajtot, és a többi, értelmes, támogató és vitatkozó megjegyzésre koncentrálnál? Szerintem többre mennél/mennétek.

Üdv,

Sebesen

Előzmény: elemes (888)