AradiGábor Creative Commons License 2003.08.06 0 0 865
Kedves MINDENKI! Úgy látom nagy itt a félreértés:

Szóval: Mi nem csupán egy "meleg" polgári kör vagyunk, bár tagjaink -két heterót leszámítva- melegek. A nevünk SOKSZÍNŰ, azaz mindenféle diszkriminációt szóvá fogunk tenni, mert egy toleráns Magyarországot szeretnénk, ahová még a baloldali gyűlölködők is beletartoznak. Érts már meg SEBES, nem mindenki náci, aki jobbos, mint ahogy a baloldalon sem mindenki kommunista. A homofób szélsőjobbtól valóban nem akarunk semmit, de határozottan visszautasítom, hogy 'egybemosd' a jobboldalt a szélsőjobbal. Ki vagy te, a Magyar Narancs főszerkesztője?

Kövessétek már az eseményeket EMBEREK: több helyen is nyilatkoztam, írott sajtónak és a Petőfi Rádiónak is. A bulvársajtót kevésbé szeretjük, mert ők csak kiforgatnák a szavainkat, hogy betegyenek a jobboldalnak. Majd ha okunk lesz rá, adunk interjút nekik is.

Freemailen kívül van már postai címünk is, és arcát adni tudó szóvivőnk is. Vagyis köszönjük az aggódást, minden OK nálunk.

Én azt hiszem nem gyűlölködtem, csak reagáltam a ti kirohanásaitokra. Leülni pedig csak kultúremberekkel fogunk egy asztalhoz. Ciao.

Előzmény: Sebesen (854)