Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.03 0 0 759
Ez a nick pont annyira "jobboldali" mint TE...

Tipikusan az a kategória vagy, amire azt mondom, hogy "a politikai irányultság korántsem biztosítéka az intellektusnak... sőt!".

Rá kéne már döbbenni, hogy a jobboldal korántsem olyan összefolyó egység, mint amilyen pl. a Kádár-nosztalgiában fetrengő baloldal. Itt igenis igen széles a skála.
Tudad pl., hogy a Trianont eltörölni szándékozó irredenták egy nagy hányada (különben kizárólag Szabó Lukács idióta rágalmaira alapozva) elhatárolódik a Csurkától?

Kicsit beteges, hogy ha valaki már mindenkiben komcsi provokátort lát, akinek a stílusa nem feltétlen egyezik meg a tiéddel.

Én azt mondom, hogy a jobboldalon a közös pont az anti-kommunizmus, és a nemzeti büszkeség. Van a palettán az erősen a komcsik felé hajló (már-már baloldalinak tekinthető) MDF-től kezdve olyan határozottan hazaszerető pártokon át, mint a MIÉP egészen a neonácinak kikiáltott kultúrális egyesületekig sokminden. Hogy pl. a Lelkiismeret 88-as "határozott cselekvés" irányvonalról már ne is beszéljünk.
Még ha a FIDESZ-t vesszük alapul (akikre én személy szerint általában akkor szavazok, ha nincs már a listán MIÉP-jelölt... tehát általában a második fordulóban); akkor a nagyságából adódóan ott is megmutatkozik rengeteg stílus.

Én határozottan állítom, hogy balos provokátornak kizárólag az olyan elemek tekinthetőek, amelyek megpróbálnak globalizációs célokat (minden áron EU-tagság pl. MDF), vagy szélsőségesen liberális eszméket összemosni a jobboldallal (pl. Színes Magyarország Polgári Kör).

Úgyhogy leállhatnál a hülyeségeiddel.

Előzmény: Törölt nick (758)