Hello mindenkinek.
Személy szerint megdöbbenéssel állok az előtt, hogy valami csökkent értelmű medvebocs a polgári-kör-hu szerkesztőségében képes volt komolyan venni az általam készített videót. Azt hiszem, mostantól minden téfám mellé háznyi öles betükkel ki fogom írni:
EZ CSAK EGY PARÓDIA!
EZ AZT JELENTI, HOGY NEM KOMOLY!
CSAK EGY VICC! EGY POÉN! HUMOR!
ÉRTED?!
Már csak a gyengébb felfogású látogatók részére is.
Ezzel kapcsolatban már el is küldtem nekik egy nyilatkozatot:
T. polgári-kör.hu szerkesztőség!
Egy igen súlyos félreértést szeretnék tisztázni. Önök egy viccnek szánt weblapom kapcsán tették közzé az alábbi cikket:
http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079
Egy pillanatig sem gondoltam volna, hogy akad akár egyetlen olyan ember is az országban, akinek nem egyértelmű a rövid rajzfilm erősen ironikus jellege, így feleslegesnek tartottam jelezni a lapon, hogy mindez csupán a nemrégiben megalakult meleg polgári kör elleni tiltakozás egyéni eszköze. Nem számoltam azzal, hogy egy olyan országban élünk, ahol még a mobil tarifacsomag-gép feltalálóját bemutató tévé-reklámban is szükséges kiírni, hogy "ez csak egy megrendezett jelenet", mert különben rengeteg ember jelenik meg a társaságnál hasonló agyament szerkezetekkel. Mindezt kizárólag azért, mert jóhiszeműen - főleg a jobboldalról - eleve feltételeztem annyi tiszta gondolkodást, hogy az animációmat senki se veszi komolyan.
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az weblapon lévő film elején elhangzott mondatok szinte szóról szóra a magukat Színes Magyarország Polgári körnek nevező provokátorok nyilatkozatából származnak. Éppen ezért helyeztem el az oldal reklámját azokon a fórumokon, ahol róluk volt szó. A "fasizmus a tolerancia nélküli állapot szinonimája" szlogen pedig a liberális alapú "politikai korrektség" kifigurázása akart lenni. Úgy gondoltam, hogy ez a mondat annyira groteszk, és annyira szélsőségbe hajló, hogy minden szemlélő számára világosan látszik, hogy csupán az SZDSZ-közeli retorika görbe tükre. Nem feltételeztem, hogy az Interneten, ahol naponta több tucat hasonló, a politikai élet egy-egy mozzanatát ironikusan bemutató alkotás lát napvilágot; bármilyen botrány alakulhat ki emiatt.
Nemzeti érzelmű, és elkötelezetten jobboldali emberként szeretnék ezúton is bocsánatot kérni azoktól, akiknek az érzéseit esetleg megbántottam volna, azonban nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy a rövid videómmal csupán egy mentális betegségre épülő polgári kör gondolatának a képtelenségét szerettem volna szándékosan túlzó eszközökkel demonstrálni.
Üdvözlettel:
Kiss Endre
HAJRA MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!