Fatboy Slim Creative Commons License 2003.08.01 0 0 20
jó a topik!!!
gratula a szerzőnek, csakhát elég hálátlan szerep fikázni a honfitársainkat. dehát, mit tegyünk, ha egyszer némelyek annyira egyszerűek...
én meg remegtem, hogy megsértek vkit a Velence-topikban a következő hozzászólásommal:
(megjegyzem, azóta megint hallottam olyanról, aki a Tarvisio-Velence autópályán közelítette meg Jesolót és nem tudta, hogy Velence a közelben van)

"Sok magyar van,meg lengyel,cseh,szlovák...A németek már nem nagyon járnak errefelé,így az árak is barátságosabbak... "

én itt senkit nem akarok megbántani, mert valszeg nem ti vagytok ez a kategória, így ne is vegyétek magatokra a dolgot. Viszont, pontosan ez az az indok, amiért nem mennék ilyen helyekre. természetesen, nemcsak Bibione és társaival vagyok így, hanem az összes magyar "tömegszállással" (Sharm el Sheikh, Sarti, Umag, stb), ahol naphosszat csocsóznak, vagy más egyéb hasznos dolgot űznek honfitársaink. és ezért le is utaznak 1000 kilómétert. hallottam most olyanról, aki ott volt és nemhogy nem volt nem volt Velencében, hanem nem is tudta, hogy az a közelben van. Uram bocsá', Verona vagy Padova végképp kiestek a pixisből. Higyjétek el, nem véletlen, hogy ezeket a helyeket a minőségi, fizetős turisták már régesrég elhagyták. cserébe nézheted, amint a szlovák, vagy a lengyel az orrod előtt "menti ki" a reggelizőből kilószámra a zsemlét.
arról nem is beszélve, hogy én más kultúrákat, embereket szeretnék útjaim során megismerni, nem a sajátjaimat ezredszer.
ebből nem kérek.
kis pénzből is el lehet jutni a csodálatos Szlovéniába vagy a szintén szomszéd Ausztriába, pl. kempingekbe.
Nem gondoljátok így? "

Előzmény: tamburmajor (-)