Tyb Creative Commons License 2003.08.01 0 0 671
Nos, az a helyzet, hogy nem mi szoktunk őrjöngeni... Hallgattad Te mostanában Usztics Mátyást? :)

Amúgy meg én megjegyeztem magamban, mint bármely más, melegekre vonatkozó megnyilvánulásról szoktam, ami tudatlanságon, jópofizáskodáson alapul, hogy ezt nem kéne.
(Mielőtt belekötnétek, azért csak magamban, mert ha minden idevonatkozó gondolatomat leírnám, akkor letiltanának floodolásért, de megtehetnék ugyanezt egy sereg másik topicban, nem is beszélve, hogy a számítógépen kívül van egy életem.)

A cikket egyébként nem olvastam (tudja vki, mi van a mancs szerverével?), de elöljáróban annyit még megjegyeznék, hogy meg szoktam válogatni, kiknek engedem meg, hogy buzizzanak, de azoknak megengedem. A többieknek meg legfeljebb buzi úr... :)

SZVSZ a gond ezzel a topikkal az, hogy - új információk híján - átment céltalan pengeváltogatásba. Ha nem történik semmi, akkor ebből is az lesz, mint a Tarlós-topicból meg a Terry Black-topicból, meg a minden évben megjelenő felvonulás-topicokból. Nem kéne... szal Gábor, csináljatok valamit, vagy adjatok valami (gumi)csontot, inkább azt rágogassuk, mint egymást! :)

Üdv:
Tyb

Előzmény: Szelid Dion (670)