Szimat
2003.07.31
|
|
0 0
290
|
Szisztok,
Egyszer-ketszer mar beleolvastam ebbe a topicba.
En 4 eve lakom itt. Elotte Rakospalotan eltem es sokszor utaztam at Ujpesten vegy jottem ide ezert-azert.
Szeretem ezt a keruletet, de van itt "problema" boven.
Mondjuk ez altalanos tendencia, de itt is jellemzo, hogy csokken a zoldterulet. En nem engednek felepiteni ugy tarsashazakat, hogy egy zsebkendonyi zoldfelulet vagy legalabb fak ne legyenek elotte. pl. a piac mogotti Istvan-haz, de van pelda boven. A belso kert nem potolja az utcai fakat!
A jatszoterek tobbsege silany allapotban van. Tudom, ez mashol is gond.
Egy masik topicban mar kerdeztem, hogy az onk. mielott kiadja az epitesi engedelyt egy lakoparkra, vegez vajon hatastanulamnyt? Kozlekedes, infrastruktura stb. Hozzank a Juharliget esik a legkozelebb. A 30-as busz mar igy is horror. Mi lesz ezutan. Lesz hely ill. ovono az ovodakban? Ugyanis ugy olvastam, hogy csokkenteni akarjak a kozalakalmazotti letszamot?
Sokszor ugy erzem hogy a kerulet vezetese csak a NAGY HIREKRE utazik. Szemetegeto, M0-as.
Pl. nagy erdeklodessel varom, hogy a Kemeny Gusztav utca piaci betorkollasanal sokaig uresen allo teruleten, amihez most meg ujabb epuletet bontottak hozza, mi lesz. Ha az onk. tenyleg foglalkozik a helyi problemakkal, akkor utat csinal. Ha csak a penzt hajtja akkor egy ujabb tarsashaz.
Bocs, hogy hosszu voltam es rogton ilyen temakat vetettem.
Udv,
Szimat
|
|