manta-z Creative Commons License 2003.07.31 0 0 101
Sziasztok!

Nem bírom tovább már ezt a néhány embertől kiinduló hülyeséget!

Nos először is a topic neve: OPEL DIESEL MOTOROK ha nem tűnt volna fel egyeseknek.

VDani: Takarodj vissza a Fiat fórumodba ott idegesítsd az embereket nekünk is meg van az Opelos VDanink úgyhogy lécci vegyél vissza magadból vagy a témához írjál. Köszi.

Festéktüszi: Ne az Astrákban keresd az 1.6-100 lovas motort hanem jóval előrébb mondjuk Corsa A-ban ahol is 16SE motorkóddal 101 lovat teljesített 19 évvel ezelőtt injektorral akkor mi nyertünk? Sőt ha annyira érdekel astrában is volt 1.6SI változat 8 szelepes hengerenkénti befecskendezés 100Le a motorkódja C16SE ha nem hiszed írd be a google-ba. Elhiszem, hogy a francia fostalicskákban otthon vagy de mielőtt másokat kiosztassz, hogy hülyeségeket ír, előbb nézz utána nehogy esetleg te írj hülyeségeket. Soha nem érdekeltek a sajtzabáló,pezsgővedelő maguktól elszállt francia brigád autói nekem nem jöttek be. Most éppen Citroen HDI-t vezetek mint cégutó és akkor turbólyuk van benne mint a ház. De én éppen ezért mert ennyire nem ismerem őket nem megyek fikázni abba a topickba ahol ezeket tárgyalják. Max. ha annyira érdekelne szép csöndben meghúznám magam és figyelnék nehogy leégessem magam valami hülye beszólással mint te!

Motorok:

Most magam ellen beszélek mert szeretem az opeleket egy hibája van nem tudtak eddig dízelmotort gyártani.

A régi OHC 1,6-1,7d/TD és CIH 2,3L-es széria Opel találmány elég hulladékok. A 2,3-ast öngyilkosság megvenni.

Aztán jött az ISUZU korszak 1,5d/TD , 1,7TD jól mennek csak azt felejti el itt mindenki, hogy nem lehet olajpumpaházat cserélni mivel a blokkban van kiképezve, tehát ha elkopik dobhatod ki az egész motort úgy ahogy van és ez mostanság nem kevés problémát szokott okozni. Csak a japán fanoknak, hogy ők is leessenek a földre.

Aztán végre valami jó 2,5TD- BMW Power no comment.

Aztán jöttek a 2.0-2.2 16V dízel, az első sorozatban gyártott 16V-s dízel a világon Opel fejlesztés ,hogy én is írjak valami világcsúcsot.

Most meg jönnek a fiat motorok 1,3-1,9 majd meglátjuk milyen lessz mert qrvára mennek, csak kérdés hogy meddig. Erről az Audi PDTDI eltussolt botrány jut eszembe, de ezt nem részletezem mert TI biztosan tudjátok hiszen itt mindenki olyan qrva okos.

Örültem mikor megláttam, hogy végre van egy ilyen topik is ,de úgy látom kár volt bejönnöm nem ilyen sárdobálkozásra számítottam.

U.I.: Vdani Figyellek!!!!